Onbewuste erfenissen

“Soms hoor ik mezelf iets zeggen, wat mijn ouders vroeger zeiden. Terwijl ik me altijd had voorgenomen dat nooit te zeggen..”.

Bewust en onbewust nemen we allemaal dingen mee vanuit onze eigen opvoeding. Het kan zijn dat je iets meeneemt wat helemaal niet bij jou of bij je kind past. In deze workshop geef ik op een creatieve en veilige manier inzicht in deze blinde vlekken. Een leuke interactieve workshop die je aan het denken zet en inzicht geeft in gedrag en interactieprocessen. Opvoedinzicht, voor meer harmonie in je gezin.


     onbewuste erfenissen in beeld brengen 

     aan de hand van verhalende voorbeelden inzicht krijgen in blinde vlekken en onbewuste processen.

      op school, kinderdagverblijf of andere leuke locatie

     0,5 tot 1 uur

    4 tot 50 deelnemers

      in overleg, afhankelijk van tijdsduur en locatie


"Gisteravond een ouderavond, bij kinderopvang Jeremina gehad met het thema Onbewuste erfenissen die werd verzorgd door Simone Spanjaard van Opvoedinzicht. Het was een hele mooie avond, waar erveel inzichten werden gegeven in de lijn van generaties, wat nemen en dragen we mee van onze ouders en zij weer van hun ouders. Simone bracht dit op een hele mooie, rustige respectvolle manier over. Overzichtelijk, inzichtelijk en zonder oordeel. Simone geeft door haar rustige, open houding een fijne sfeer waar ieder op zijn eigen manier kon reageren. Alle gingen met stof tot nadenken naar huis! Simone dank je wel voor deze mooie avond! Kinderopvang Jeremina!"