Samenwerken waar nodig.

Natuurlijk heb ik ook niet alle wijsheid in pacht. Ik heb me gespecialiseerd in ouders en kinderen en ben goed in mijn vak. Voor een bredere kijk op zaken en om tunnelvisie te voorkomen, heb ik soms input van anderen nodig. Net zo als andere professionals mijn specialisme opzoeken. 

Mocht het nodig zijn, werk ik samen met kindertherapeuten, artsen, het consultatiebureau, maar ook met mediatoren die ouders verden kunnen helpen. 

Natuurlijk overleg ik alleen met anderen als de ouders daar toestemming voor geven.

Om de zorg voor jonge ouders te waarborgen ben ik in Utrecht Oost onderdeel van een multidisciplinair team van huisartsen, verloskundigen, consultatiebureau artsen.
Opvoedinzicht is aangesloten bij  KJP030. Dit is een samenwerkingsverband van kinder- en jeugdpsychologen, orthopedagogen en kinderpsychiaters werkzaam in Utrecht-Stad en omgeving.Eerstelijnspraktijk gespecialiseerd in problematiek rondom zwangerschap en het (aanstaande) ouderschap. Frederike Dillingh, GZ-psycholoog, eerstelijnspsycholoog NIP.


Cursussen en trainingen om jou optimaal voor te bereiden op je bevalling en moederschap. Nuchter, praktisch en actief, van sportlessen, bevalcursussen en meer.Sira Kindercoaching biedt kinderen en hun ouders praktische hulp en ondersteuning als er sprake is van onzekerheid, (faal)angst, piekeren, weinig zelfvertrouwen of een laag zelfbeeld. 


"Achterwaarts begrijpen en voorwaarts leven" en de methode Emotionally Focused Therapy (EFT) gebruik ik o.a. in mijn werk als huisarts, coach en relatietherapeut.


Stichting Utrecht Oost GEZond is een multidisciplinair samenwerkingsverband van eerstelijns zorgverleners in Utrecht Oost. 

VANDAAG heeft alles in huis om jullie te adviseren en het echtscheidingsproces volledig te faciliteren, met zorg voor de kinderen én met aandacht voor de juridische, de financiële en de emotionele kant.

Praktijk voor kinder & Jeugdtherapie begeleidt kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar, die op een bepaald moment in hun leven een steuntje in de rug kunnen gebruiken.